|
Gitary Gitary Gitary Szukam ambitnych znawcow gitary do pisania, nagrody dla najbardziej aktywnych
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Domin Harcerski Spiewnik
|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 9:32 pm Temat postu: POD Line 6 |
|
|
| Co myślicie o tym sprzęcie?? Miałem poda przez krótki czas.Uważam że jest to bardzo fajny sprzęcik ale trochę przereklamowany. Chyba lepiej wydać na digitecha. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hardi gitarzysta
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 10:19 am Temat postu: |
|
|
chyba sobie jaja robisz, digitech to szmelc i zabawka w porównaniu do PODa, a wiesz mi bo miałem flagowe modele: DigiTech 2120 Artist i Line6 POD XT
ps. w złej kategorii założyłeś temat, powinno być w efektach a nie w gitarach |
|
| Powrót do góry |
|
 |
drakone wymiatacz
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 7:41 pm Temat postu: |
|
|
| Oczywiście, że POD jest o wiele lepszy. Digitech robi marne efekty - przynajmniej jeżeli chodzi o przedział cenowy w którym mieści się standardowy POD2. Przy podłączeniu do komputera masz mnóstwo możliwości no i jakościowo Digitech zostaje mocno w tyle. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Domin Harcerski Spiewnik
|
Wysłany: Nie Sie 26, 2007 11:23 pm Temat postu: |
|
|
| chodzilo mi o digitechy od GNX 3 w góre:) wiadomo porownujac RP i POD'a to pod prowadzi. Ogólnie to za do 1000zl jakiejs super rewelacji sie nie kupi. A może macie coś na oku?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
drakone wymiatacz
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 8:07 pm Temat postu: |
|
|
| hmmm albo coś z G albo kostki :). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
drakone wymiatacz
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 2:04 pm Temat postu: |
|
|
chociaż (cofam wcześniejszą opinię i Digitechu) Digitech DigiDelay bije na głowę wiele delay'ów a już na pewno takich co kosztują ok. 500;-. Za 250 złociszy z hakiem dostajemy przyzwoity delay z mnóstwem regulacji i wartym zainteresowania czasem + opcja nagrywania 4 sekund podkładu.
Zdecydowanie godny polecenia delay. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|