Forum Gitary Gitary Gitary Strona Główna Gitary Gitary Gitary
Szukam ambitnych znawcow gitary do pisania, nagrody dla najbardziej aktywnych

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Telecaster vs Stratocaster

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gitary Gitary Gitary Strona Główna -> Fender
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Stratocaster, czy Telecaster??
Stratocaster
50%
 50%  [ 1 ]
Telecaster
50%
 50%  [ 1 ]
Wszystkich Głosów : 2

Autor Wiadomość
yatzol
wymiatacz

PostWysłany: Czw Sty 17, 2008 12:52 pm    Temat postu: Telecaster vs Stratocaster Odpowiedz z cytatem

witam, jako że nie jestem znawcą Fenderów i nigdy nie byłem do nich przekonany, jako że jestem typowym szarpidrutem, to mimo wszystko zaskoczyła mnie gitara Fender Traditional Telecaster USA. Bardzo fajna gitarka. bylem niesamowicie zaskoczony jak ta gitara zagadała na przesterze z tym singlem pod mostkiem. Chciałbym zatem zapytać kogoś kto ma wiecej do powiedzenia na ten temat, jak wypadają te dwie gitary Tele i Strat w porównaniu. zdaje sobie sprawe że są to różne gitary, ale własnie o roznice mi chodzi, co was urzeka w każdej z nich, co was w nich wkurza. Mówimy oczywiscie o wersjach USA, ale chetnie wyslucham opinii na temat Japońcow i Meksykańców. Squierów nie bierzemy pod uwage ;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gitary Gitary Gitary Strona Główna -> Fender Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: