|
Gitary Gitary Gitary Szukam ambitnych znawcow gitary do pisania, nagrody dla najbardziej aktywnych
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Jakość sprzętu |
| 1.Polecam |
|
100% |
[ 1 ] |
| 2.Nie polecam |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Wszystkich Głosów : 1 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Matt wymiatacz
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 3:40 pm Temat postu: Moj pierwszy custom... |
|
|
Mialem do czynienia z wieloma lutnikami ale Pan Zbyszek Wiacek nadal mojemu zyciu nowego smaku:)
Od dawna ogladalem wiosla Bernie Rico na amerykanskim ebauy ludzac sie ze kiedys bede miec takie (ceny nierealne w postaci 3000$)
Az tu pewnego dnia postanowilem zarysykowac. Popytac lduzi o lutnikow i wiekszosc polecila Pana Zbyszka.
Sympatyczny, konkretny facet. Zrobil wioslo dokladnie jakie chcialem, doradzal zawsze jak najlepiej i dzwonil pytac o najmniejszy szczegol by nic nie spartolic.
Jest to najcudowniejsze wioslo jakie mialem w lapach. Nie wiem czy wymienilbym na oryginalne Bernie Rico ale jestem przeszczesliwy z tym wioslem.
Facet zadbal o najmniejszy szczegol. Polecam kazdemu.
Polecilem go kumplowi ktory tez chcial customa i mimo malego opoznienia dostal wioslo jakie chcial.
wiecej dziel mozna obejrzec nma jego stronce.
http://martchguitars.u2.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hardi gitarzysta
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
yatzol wymiatacz
|
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 7:10 am Temat postu: |
|
|
| nie ma co... ten koleś wie co robi . moim zdaniem jest to facet najbardziej wart zaufania. nawet jak nie dotrzyma terminu, to i tak zawsze warto z tym gościem współpracować. sensowny i poważny człowiek. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hardi gitarzysta
|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 2:50 am Temat postu: |
|
|
[quote="yatzol"]poważny człowiek[/quote]
chyba mało go znasz ;) to jajcarz jakich mało, ale fajnie :lol:
ps. moim skromnym zdaniem to najlepszy PL lutnik, tzn. nie spotkałem lepszego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Matt wymiatacz
|
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Niech bedzie powazny, niech bedzie jajcarzem niech bedzie seryjnym morderca ale niech robi zajebsite wiosla
W nim nadzieja... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|