Forum Gitary Gitary Gitary Strona Główna Gitary Gitary Gitary
Szukam ambitnych znawcow gitary do pisania, nagrody dla najbardziej aktywnych

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Moj pierwszy custom...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gitary Gitary Gitary Strona Główna -> Martch Guitars
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Jakość sprzętu
1.Polecam
100%
 100%  [ 1 ]
2.Nie polecam
0%
 0%  [ 0 ]
Wszystkich Głosów : 1

Autor Wiadomość
Matt
wymiatacz

PostWysłany: Sob Sie 25, 2007 3:40 pm    Temat postu: Moj pierwszy custom... Odpowiedz z cytatem

Mialem do czynienia z wieloma lutnikami ale Pan Zbyszek Wiacek nadal mojemu zyciu nowego smaku:)
Od dawna ogladalem wiosla Bernie Rico na amerykanskim ebauy ludzac sie ze kiedys bede miec takie (ceny nierealne w postaci 3000$)
Az tu pewnego dnia postanowilem zarysykowac. Popytac lduzi o lutnikow i wiekszosc polecila Pana Zbyszka.
Sympatyczny, konkretny facet. Zrobil wioslo dokladnie jakie chcialem, doradzal zawsze jak najlepiej i dzwonil pytac o najmniejszy szczegol by nic nie spartolic.
Jest to najcudowniejsze wioslo jakie mialem w lapach. Nie wiem czy wymienilbym na oryginalne Bernie Rico ale jestem przeszczesliwy z tym wioslem.
Facet zadbal o najmniejszy szczegol. Polecam kazdemu.
Polecilem go kumplowi ktory tez chcial customa i mimo malego opoznienia dostal wioslo jakie chcial.

wiecej dziel mozna obejrzec nma jego stronce.

http://martchguitars.u2.pl/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Hardi
gitarzysta

PostWysłany: Sob Wrz 29, 2007 10:37 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no cóż, ja miałem różne gitary różnych firm, ale dopiero pokochałem gitarę, którą zrobił mi Zybszek :)
http://www.martchguitars.boo.pl/martchguitars/galeria_17.htm
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
yatzol
wymiatacz

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 7:10 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie ma co... ten koleś wie co robi . moim zdaniem jest to facet najbardziej wart zaufania. nawet jak nie dotrzyma terminu, to i tak zawsze warto z tym gościem współpracować. sensowny i poważny człowiek.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Hardi
gitarzysta

PostWysłany: Wto Lis 27, 2007 2:50 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="yatzol"]poważny człowiek[/quote]
chyba mało go znasz ;) to jajcarz jakich mało, ale fajnie :lol:

ps. moim skromnym zdaniem to najlepszy PL lutnik, tzn. nie spotkałem lepszego
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Matt
wymiatacz

PostWysłany: Nie Gru 23, 2007 3:40 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niech bedzie powazny, niech bedzie jajcarzem niech bedzie seryjnym morderca ale niech robi zajebsite wiosla
W nim nadzieja...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gitary Gitary Gitary Strona Główna -> Martch Guitars Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: