Forum Gitary Gitary Gitary Strona Główna Gitary Gitary Gitary
Szukam ambitnych znawcow gitary do pisania, nagrody dla najbardziej aktywnych

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

monolit

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gitary Gitary Gitary Strona Główna -> quattro jazz
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kołakowski marek
Harcerski Spiewnik

PostWysłany: Pią Sie 31, 2007 7:11 pm    Temat postu: monolit Odpowiedz z cytatem

Do Krzyśka Roszko - QUATTRO JAZZ trafiłem przypadkowo,słysząc pocztą pantoflową,że wykonuje bardzo precyzyjnie wszelkie zabiegi kosmetyczne w gitarach.Zawiozłem więc swoje dwa ibanezy i nowego MM961 J.PETRUCCI,z którym to nie mógł poradzić sobie lutnik od dystrybutora.Po ustawieniach wraz z szlifem progów byłem bardzo mile zaskoczony i zamówiłem gitarę "pod wymiar" dostosowaną do moich potrzeb.Po wielu przymiarkach i ustaleniach powstał piękny mahoniowy monolit z hebanową podstrunnicą. Precyzja wykonania gryfu pozwala na ustawienie akcji strun bardzo nisko bez żadnego brzęku i ocierania o progi.Nie spotkałem się dotąd z tak dokładnie wykonanym instrumentem a przewaliłem tych z wyższej półki sporo.Brzmienie piękne długi sustain, naprawdę polecam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Gitary Gitary Gitary Strona Główna -> quattro jazz Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: